søndag den 27. december 2009

Nyt fotoshoot 2010






Så er der lidt billeder fra vores (kolde) fotoshoot til kollektionen i 2010. Vi fik hjælp fra to smukke modeller, der bed kulden i sig, og gav os nogle skønne billeder.

De lækre billeder blev taget af fotograf Morten Kjær Christensen fra http://www.sylvesterfoto.com/

torsdag den 17. december 2009

Facebook gruppe


Vi har de seneste dage oplevet en stor stigning i antallet af medlemmer på vores facebook gruppe hvor vi på 3 dage har fået 80 nye medlemmer - det er jo bare VIRKELIG dejligt. Tusind tak fordi i kan li os.

Vi bruger gruppen flittigt til at informere om de nyeste ting der sker hos os, offentliggøre de nyeste billeder af smykker og fotoshoots samt diverse andre spændende ting.

Har du også lyst til at blive medlem??

eller søg efter Liebwald.dk under grupper.

Vi glæder os til at se dig:)

tirsdag den 8. december 2009

Webshop forhandler

Liebwald går WorldWide.. - det er nemlig nu muligt også at købe vores smykker over nettet, så du kan få fat i dem, hvis du ikke bor i Silkeborg, Århus eller Ålborg, hvor vi forhandles.

Smykkerne kan findes hos www.Pynth.dk - vi håber i vil støtte denne nye designwebshop, hvis koncept beror på en tro på de nye designere, som har en forkærlighed for at designe og producere alt i hånden selv!

Webshoppen er vidst stadig under opbygning, men det skulle være muligt at købe derfra allerede nu.

søndag den 6. december 2009

Tak!

Julemarkedet på Arkitektskolen er vel overstået, og vi er rigtig glade og stolte over den opbakning i har givet os. Det virkede til at flere af jer kendte til Liebwald, hvilket var skønt med positiv anderkendelse fra jer derude!
Tak er kun et fattigt ord, men det skal der lyde fra os for jeres åbenlyse begejstring og glæde over vores smykker. Specielt den nye kollektion er blevet modtaget utrolig godt - Alt var jo nærmest revet væk, så snart vi fik lagt det frem - vi må jo have fundet på noget rigtigt!
Vi har nu endnu mere overskud, lyst og ønsker om at drive den nye kollektion til endnu højere ambitionsniveauer - så tak for det!
Nedenfor er der lidt billeder fra julemarkedet. Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul.





fredag den 4. december 2009

Samle, samle, samle...

Vi samler smykker på livet løs, for at være klar til julemarkedet på Arkitektskolen imorgen. Vi bliver helt glade i låget over at se alle de smukke farver sammensat med guld og sølv - vi kan næsten ikke vente mere med at vise jer hvad vi har af godter til jer! ... Det er lidt ligesom juleaften for os. Vi ses imorgen og søndag.

Skulle nogen være i tvivl er julemarkedet lør. 5.-6. december kl 11-17 i Mock Up på Arkitektskolen Århus. Mock Up er placeret bag den store hovedglas bygning i Nørreport. Bare kig efter banneret og juletræer;)

onsdag den 2. december 2009

Smug-billeder af Kollektion 2010



Vi håber i bliver ligeså vilde med smykkerne, som vi er! Vær hurtig og heldig, og kom til julemarkedet i denne weekend lør-søn kl 11-17 - vi sælger nogle få kollektionsprøver af den nye kollektion, men det er først til mølle. Vi håber vi ses!